11
Sep

Project Runway All Stars winnaar werkt samen met Crocs

Project Runway All Stars winnaar werkt samen met Crocs

Mondo Guerra, de kleurrijke, creatieve Project Runway All Stars winnaar heeft samen met Crocs gewerkt aan de make-over van show-stopping flats. Een opvallend model is de Dot Flat, die geïnspireerd is op één van zijn bekende ontwerpen die Heidi Klum destijds droeg naar een LA première.

De flats zijn perfect voor vrouwen van elke leeftijd en voor iedere gelegenheid. Deze heerlijke instappertjes zijn voorzien van het comfort waar Crocs beroemd om is, terwijl het tegelijkertijd een leuk statement is aan je voeten. Geïnspireerd door Mondo’s Mexicaans-Amerikaanse achtergrond en zijn liefde voor de moderne popcultuur.


Women’s Gianna Mondo Dot Flat
De Women's Gianna Mondo Dot Flat gebruikt dezelfde eye-popping print als een jurk van Mondo's Project Runway Seizoen 8 Final Collectie. De jurk was zo’n enorme hit dat topmodel Heidi Klum ervoor koos de designer te steunen en de creatie te dragen naar een première. Crocs laat zien dat comfort en stijl echt samengaan!

About Crocs, Inc.
Crocs, Inc. (NASDAQ: CROX) is wereldmarktleider in innovatief, casual footwear voor dames, heren en kinderen met een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard US dollar.  Het bedrijf biedt verschillende, onderscheidende schoenencollecties met meer dan 300 stijlen en 4 seizoenen. Alle Crocs™ schoenen zijn gemaakt van Croslite™ materiaal, een gepatenteerde, revolutionaire technologie. Hierdoor is elk paar zacht, comfortabel en vederlicht. Bovendien voorkomt het materiaal nare geurtjes en laat geen strepen achter. Stuk voor stuk eigenschappen waar Crocs fans wereldwijd verliefd op zijn geworden. Sinds de start in 2002, heeft Crocs al meer dan 200 miljoen paar schoenen verkocht, in meer dan 90 landen wereldwijd.

Volg Crocs ook op Social Media – www.crocs.eu, www.facebook.com/crocseu, www.twitter.com/crocseu, www.pinterest.com/crocseu.


Facebook share  • 240x400 UGG Australia